Lahjoitus 0, 0

Lahjoituksen summa

Valitse tämän merialueen pelastamiseen lahjoittamasi summa joko liukusäätimellä tai syöttämällä se tekstikenttään. Lahjoituksesi näkyy kartalla 12 kk kerrallaan.

Valittu pala: Lahjoitus <%= lat %>, <%= lng %> Palaa karttaan

Lahjoituksen tiedot kartalla

Voit lisätä lahjoitukseesi viestin ja kuvan. Nämä tiedot näkyvät julkisesti kartalla.

Viestin maksimipituus 140 merkkiä

Valitse tiimi, jonka keräyspottiin lahjoituksesi lasketaan. Voit luoda uuden tiimin kirjoittamalla sen nimen yllä olevaan kenttään. Mikäli haluat valita jonkin jo olemassa olevan tiimin, niin kirjoita osa sen nimestä yllä olevaan kenttään ja valitse tiimisi avautuvasta valikosta.

Suositeltu kuvakoko vähintään 240x180 pikseliä

Saat maksun jälkeen tilausvahvistuksen yhteydessä lahjoituksestasi diplomin, jonka voit tulostaa tai lähettää eteenpäin sähköpostilla esimerkiksi lahjaksi.

Pelasta pala Itämerta

Tavoitteemme on terve Itämeri. Liiallisten ravinteiden seurauksena meremme on rehevöitynyt eli vesi on sameaa, kuolleiden pohjien alueet ovat lisääntyneet ja sinileväkukinnat yleistyneet.

Tavoitteemme on mahdollinen, jos toimimme yhdessä nyt heti. Pienentämällä ravinnepäästöjä maalta Itämereen, voimme nopeimmin parantaa meren tilaa. Käytännössä tämä tarkoittaa parempaa jätevesien puhdistusta ja teollisuuden päästöjen pienentämistä. Myös maatalouden valumien vähentämiseksi on etsittävä aktiivisesti tehokkaita keinoja.

Konkreettiset hankkeemme valitaan aina niin, että investoiduilla varoilla saavutetaan mahdollisimman suuri parannus Itämeren tilaan.