Tiimit

Tiimit

Mikä Tiimi on?

Tiimit ovat yhteisen harrastuksen, veneseuran tai yrityksen ympärille muodostuneita ryhmiä, jotka kilpailevat leikkimielisesti aktiivisimman lahjoittajan tittelistä. Kuka tahansa voi perustaa oman tiimin, myös esimerkiksi juhlapäiväkeräystä varten. Voit pyytää vieraitasi lahjoittamaan vapaavalintaisen summan Itämerelle lahjojen sijaan. 

Tiimille lahjoittaminen

Jos et halua perustaa omaa tiimiä, vaan lahjoittaa jo perustetun tiimin keräykseen, seuraa näitä ohjeita:

1) tee lahjoitus haluamallasi summalla ja tiedoilla sekä merkitse lahjoituksen tietoja täyttäessäsi, minkä tiimin hyväksi sinun lahjoituksesi lasketaan: kirjoita kohdassa Lahjoituksen lisätiedot (tiimi) osa tiimin nimestä Tiimi-kenttään ja valitse tiimi avautuvasta valikosta.

2) maksa lahjoitus ja näet oman tiimilahjoituksesi kartalla. Voit myös jakaa lahjoituksen sähköisesti tai paperisena diplomina.

Tiimin luominen

Uuden tiimin perustat tekemällä lahjoituksen ja kirjoittamalla lahjoituksen tietoja antaessasi ”Tiimi”-otsikon alle haluamasi tiiminimen.

Tehtyäsi lahjoituksen saat linkin omaan Tiimi-lahjoitukseesi. Seuraavaksi voit haastaa ystäväsi tai sidosryhmäsi mukaan Itämeren pelastusjoukkoihin! Ohjeet lahjoituksen kohdentamiseen tiimillesi voit halutessasi kopioida oheisen Tiimille lahjoittaminen -otsikon alta tai hyödyntää valmiita kutsu- ja ohjepohjiamme:

Yleinen ohje ja kutsupohja. (Avaa ja lataa PDF klikkaamalla kuvaa)
Ohje ja kutsupohja juhlia varten. (Avaa ja lataa PDF klikkaamalla kuvaa.)

 

 

Mikäli tiimin yhteispotti on tarpeeksi suuri, se näkyy alla olevassa Top-listassa. Uudet tiimilahjoitukset näkyvät yksittäisinä lahjoituksina lahjoitusalustan kartalla. Lahjoituksia voi hakea tiiminimellä lahjoitushakusivulla.

Tiimit Top-10

( Pyyhkäise taulua sivulleppäin nähdäksesi enemmän)

Tiimi Lahjoitusten tuotto Lahjoitusten lukumäärä
1. Clarion Hotel Helsinki Meetings & Events 3923 € 18
2. Vesku 50v 2800 € 2
3. Loimu 1943 € 37
4. Messeforum 10 v. 1930 € 7
5. Villasaari 1370 € 30
6. Johanna50v 1140 € 17
7. Aarrekid 1101 € 11
8. Kiilto 1000 € 1
9. Durat - Puhdas Itämeri kampanja 2019 1000 € 83
10. Heikki70 895 € 13

Jaa tämä sivu

Lahjoita

Valitse kartalta haluamasi paikka ja tee lahjoitus. Jo 10 eurolla autat meitä parantamaan Itämeren tilaa ja poistamaan 50 kg levää.

Lahjoita

Poiju

Merkitse oma organisaatiosi kartalle, hanki lisänäkyvyyttä ja kutsu samalla muita mukaan Itämeren suojeluun.

Lue lisää

Reitti

Veneilijä, varustamo tai saaristoristeilijä, merkitse oma reittisi kartallemme ja tavoita vesilläliikkujat.

Lue lisää

Tiimi

Perusta oma Itämeren suojelutiimi ja haasta kaverisi mukaan kerryttämään tiimisi pottia. Tiimin voit luoda myös merkkipäiväkeräystä varten.

Lue lisää