Tiimit

Tiimit

Mikä Tiimi on?

Tiimit ovat yhteisen harrastuksen, veneseuran tai yrityksen ympärille muodostuneita ryhmiä, jotka kilpailevat leikkimielisesti aktiivisimman lahjoittajan tittelistä. Kuka tahansa voi perustaa oman tiimin ja myös merkkipäiväkeräys voi olla tiimi. John Nurmisen Säätiö pidättää oikeuden poistaa tai muokata epäasiallisesti nimetyt tiimit.

Tiimille lahjoittaminen

Jos et halua perustaa omaa tiimiä, vaan lahjoittaa jo perustetun tiimin keräykseen, seuraa näitä ohjeita:
1) tee lahjoitus haluamallasi summalla ja tiedoilla
2) merkitse lahjoituksen tietoja täyttäessäsi, minkä tiimin hyväksi sinun lahjoituksesi lasketaan: kirjoita kohdassa ”Lahjoituksen lisätiedot (tiimi&reitti)” osa tiimin nimestä ”Tiimi”-kenttään ja valitse tiimisi avautuvasta valikosta.
3) maksa lahjoitus ja näet oman tiimilahjoituksesi kartalla. Voit myös halutessasi jakaa lahjoituksen sähköisesti tai paperisena suojeludiplomina.

Tiimin luominen

Uuden tiimin perustat tekemällä lahjoituksen ja kirjoittamalla lahjoituksen tietoja antaessasi ”Tiimi”-otsikon alle haluamasi tiiminimen.

Tehtyäsi lahjoituksen saat linkin omaan Tiimi-lahjoitukseesi. Sitä jakamalla voit kannustaa muita mukaan tiimiisi kasvattamaan lahjoituspottianne. Voit myös jakaa osoitetta puhdasmeri.fi ja oman tiimisi nimeä. Ohjeet lahjoituksen kohdentamiseen tiimillesi voit halutessasi kopioida oheisen Tiimille lahjoittaminen -otsikon alta.

Mikäli tiimin yhteispotti on tarpeeksi suuri, se näkyy alla olevassa Top-listassa. Uudet tiimilahjoitukset näkyvät yksittäisinä lahjoituksina lahjoitusalustan kartalla. Lahjoituksia voi hakea tiiminimellä lahjoitushakusivulla.

Tiimit Top-10

( Pyyhkäise taulua sivulleppäin nähdäksesi enemmän)

Tiimi Lahjoitusten tuotto Lahjoitusten lukumäärä
1. Puhtailla laineilla 890 € 3
2. Implantona Tiimi 200 € 1
3. Kasnäs loves Itämeri 163 € 2
4. Sailing Finn 150 € 1
5. pow 150 € 1
6. Lang Leven de Golf van Finland 100 € 1
7. Storpensor 100 € 1
8. Oona & Kalle 8.8.2017 100 € 1
9. Suomen Reservin Metsästysseura 90 € 5
10. Venepesu.fi 56 € 1

Jaa tämä sivu

Lahjoita

Valitse kartalta haluamasi paikka ja tee lahjoitus. Jo 10 eurolla autat meitä parantamaan Itämeren tilaa ja poistamaan 50 kg sinilevää.

Lahjoita

Poiju

Merkitse oma organisaatiosi kartalle, hanki lisänäkyvyyttä ja kutsu samalla muita mukaan Itämeren suojeluun.

Lue lisää

Reitti

Veneilijä, varustamo tai saaristoristeilijä, merkitse oma reittisi kartallemme ja tavoita vesilläliikkujat.

Lue lisää

Tiimi

Perusta oma Itämeren suojelutiimi ja haasta kaverisi mukaan kerryttämään tiimisi pottia. Tiimin voit luoda myös merkkipäiväkeräystä varten.

Lue lisää