Tokmanni

Tokmanni

 


Tokmanni lahjoittaa yhden sentin jokaisen touko–elokuussa 2022 ostetun Pisara-tuotteen hinnasta John Nurmisen Säätiön kautta Itämeren pelastamiseksi. Pisara – Itämeren puolesta -kampanja toteutetaan nyt kolmatta kertaa: kahden ensimmäisen kampanjan yhteenlaskettu lahjoituspotti on 133 000 euroa.

Tokmannin omiin tuotemerkkeihin kuuluvan Pisaran valikoimista löytyy lähes kaksisataa ihon-, hiusten- ja vartalonhoitoon sekä muuhun henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvää tuotetta erilaisista saippuoista voiteisiin ja pesusienistä puhdistuspyyhkeisiin. Osallistu kampanjaan ostamalla Pisara-tuotteita Tokmannin myymälöistä tai verkkokaupasta www.tokmanni.fi/itamerenpuolesta. Voit tehdä lahjoituksen myös lahjoittamalla tähän tiimin tai tekemällä pikalahjoituksen MobilePaylla: 40358.

Jaa tämä sivu

Lahjoita

Valitse kartalta haluamasi sijainti tai tee pikalahjoitus. Halutessasi saat lahjoituksestasi tulostettavan diplomin. Palan pelastaminen onkin mainio aineeton lahja! Voit tehdä lahjoituksen myös MobilePay lyhytnumeromme 74792 kautta. Toteutamme avullasi konkreettisia Itämeren suojelutoimia sekä varmistamme, että meren tarinat välittyvät eteenpäin jälkipolville.

Lahjoita

Tiimi

Perusta oma Itämeri-tiimi ja haasta muut mukaan kerryttämään tiimisi lahjoituspottia. Tiimin voi luoda vaikkapa merkkipäiväkeräystä tai yrityslahjoitusta varten.

Lue lisää