Tokmanni

Tokmanni

 


Tokmanni lahjoittaa yhden sentin jokaisen touko–elokuussa 2022 ostetun Pisara-tuotteen hinnasta John Nurmisen Säätiön kautta Itämeren pelastamiseksi. Pisara – Itämeren puolesta -kampanja toteutetaan nyt kolmatta kertaa: kahden ensimmäisen kampanjan yhteenlaskettu lahjoituspotti on 133 000 euroa.

Tokmannin omiin tuotemerkkeihin kuuluvan Pisaran valikoimista löytyy lähes kaksisataa ihon-, hiusten- ja vartalonhoitoon sekä muuhun henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvää tuotetta erilaisista saippuoista voiteisiin ja pesusienistä puhdistuspyyhkeisiin. Osallistu kampanjaan ostamalla Pisara-tuotteita Tokmannin myymälöistä tai verkkokaupasta www.tokmanni.fi/itamerenpuolesta. Voit tehdä lahjoituksen myös lahjoittamalla tähän tiimin tai tekemällä pikalahjoituksen MobilePaylla: 40358.

Jaa tämä sivu

Lahjoita

Valitse kartalta haluamasi paikka ja tee lahjoitus. Toteutamme avullasi konkreettisia Itämeren suojelutoimia sekä varmistamme, että meren tarinat välittyvät eteenpäin jälkipolville.

Lahjoita

Tiimi

Perusta oma Itämeri-tiimi ja haasta muut mukaan kerryttämään tiimisi lahjoituspottia. Tiimin voi luoda vaikkapa merkkipäiväkeräystä tai yrityslahjoitusta varten.

Lue lisää