The Good Guys Kombucha

The Good Guys Kombucha

The Good Guys Kombucha on hyvien kavereiden rakkaudella valmistamaa kotimaista luomukombuchaa suoraan Pirkanmaan sydämestä. The Good Guys haluaa vaikuttaa positiivisesti asenteisiin luonnon monimuotoisuuden ja hyvinvoivan ekosysteemin tärkeydestä ja olla mukana turvaamassa puhtaan Itämeren ja sen upeiden eliölajien elinvoimaisuutta. The Good Guysin missiona on voimakkaasti edistää yhdessä tekemisen ja olemisen kulttuuria maailmassa sekä arvostaa luontoa ja hyvinvointiamme. Muutetaan yhdessä maailmaa siten, että me ihmiset olemme enemmän tietoisia itsestämme ja meitä ympäröivien ihmisten, eläinten ja luonnon hyvinvoinnista, jotta osaisimme tehdä parempia valintoja. Liity mukaan hyvien tyyppien tiimiin Itämeren suojelemiseksi! The Good Guys, for the vitality of our Baltic Sea.

Jaa tämä sivu

Lahjoita

Valitse kartalta haluamasi sijainti tai tee pikalahjoitus. Halutessasi saat lahjoituksestasi tulostettavan diplomin. Palan pelastaminen onkin mainio aineeton lahja! Voit tehdä lahjoituksen myös MobilePay lyhytnumeromme 74792 kautta. Toteutamme avullasi konkreettisia Itämeren suojelutoimia sekä varmistamme, että meren tarinat välittyvät eteenpäin jälkipolville.

Lahjoita

Tiimi

Perusta oma Itämeri-tiimi ja haasta muut mukaan kerryttämään tiimisi lahjoituspottia. Tiimin voi luoda vaikkapa merkkipäiväkeräystä tai yrityslahjoitusta varten.

Lue lisää