Spirit of Helsinki

Spirit of Helsinki

Legendaarinen Swan 651 Ex-Fazer Finland nykyinen Spirit of Helsinki on palautettu sen kotivesille ja se miehistöineen valmistautuu Ocean Globe Race 2023 kilpailuun.

Lapsuuden unelmat, intohimo purjehdukseen ja rakkaus luontoon – Nämä ovat asioita, joista kaikki tiimimme jäsenet ovat intohimoisia.

Meret edustavat edelleen suurta ja tuntematonta luontoa. Merellä voi kokea luonnon voiman villeimmillään tai nähdä mahtavan auringonnousun, kun vene purjehtii rauhallisesti kohti seuraavaa määränpäätä. Luonto oli täällä ennen meitä ja pysyy täällä meidän jälkeen.

Jaa tämä sivu

Lahjoita

Valitse kartalta haluamasi sijainti tai tee pikalahjoitus. Halutessasi saat lahjoituksestasi tulostettavan diplomin. Palan pelastaminen onkin mainio aineeton lahja! Voit tehdä lahjoituksen myös MobilePay lyhytnumeromme 74792 kautta. Toteutamme avullasi konkreettisia Itämeren suojelutoimia sekä varmistamme, että meren tarinat välittyvät eteenpäin jälkipolville.

Lahjoita

Tiimi

Perusta oma Itämeri-tiimi ja haasta muut mukaan kerryttämään tiimisi lahjoituspottia. Tiimin voi luoda vaikkapa merkkipäiväkeräystä tai yrityslahjoitusta varten.

Lue lisää