Sinileväseikkailu

Sinileväseikkailu

Kesä on kauneimmillaan ja lapset merimatkalla. Lokit lentelevät ja aurinko paistaa. Yhtäkkiä lapset törmäävät valtavaan määrään sinilevää. Mikä surku luonnolle, lokeille ja lapsille! Lapset aloittavat seikkailu sinilevän poistamiseksi. Onnistuvatko he tavoitteessaan? Lasten käsikirjoittama ja esittämä Sinileväseikkailu kertoo lasten suulla sinilevän aiheuttamasta huolesta ja halusta pelastaa Itämeri. Teatteri Talvi esittää kaikkein pienimmillekin sopiva näytelmä näytelmän. 10-vuotiaan Lumin ja hänen ystäviensä ideoima. Esitys nähtiin ensi kerran jo vuonna 2019 ja nyt korona vuosien jälkeen Sinileväseikkailu tulee taas! Näytökset ovat sunnuntaina 14.8.2022 Mustasaaren venevajassa, Seurasaaren selällä. Esitykseen ei myydä lippuja, vapaaehtoiset lipputulot ohjataan Itämeren suojelutyöhön.

Jaa tämä sivu

Lahjoita

Valitse kartalta haluamasi sijainti tai tee pikalahjoitus. Halutessasi saat lahjoituksestasi tulostettavan diplomin. Palan pelastaminen onkin mainio aineeton lahja! Voit tehdä lahjoituksen myös MobilePay lyhytnumeromme 74792 kautta. Toteutamme avullasi konkreettisia Itämeren suojelutoimia sekä varmistamme, että meren tarinat välittyvät eteenpäin jälkipolville.

Lahjoita

Tiimi

Perusta oma Itämeri-tiimi ja haasta muut mukaan kerryttämään tiimisi lahjoituspottia. Tiimin voi luoda vaikkapa merkkipäiväkeräystä tai yrityslahjoitusta varten.

Lue lisää