FOOTBALANCE

FOOTBALANCE

FootBalance on kotimainen, aktiivisen liikkujan kokonaisvaltaiseen terveyteen keskittyvä yritys. FootBalance tarjoaa kuluttajille yksilöllistä istuvuutta 3D-jalkaskannausteknologian ja yksilöllisten tuotteiden kautta, mukaan lukien kansainvälisesti palkitut yksilölliset pohjalliset. FootBalancen kokonaisvaltainen lähestymistapa jalkojen terveyteen ja hyvinvointiin parantaa elämänlaatua ja auttaa kuluttajia nauttimaan aktiivisesta elämästä ilman kipua ja rasitusvammoja. FootBalance-konsepti on käytössä yli 50 maassa ja 1500 liikkeessä, joissa on vuosien aikana tehty yli viisi miljoonaa jalka-analyysia ja muotoiltu neljä miljoonaa paria yksilöllisiä pohjallisia.

Jaa tämä sivu

Lahjoita

Valitse kartalta haluamasi sijainti tai tee pikalahjoitus. Halutessasi saat lahjoituksestasi tulostettavan diplomin. Palan pelastaminen onkin mainio aineeton lahja! Voit tehdä lahjoituksen myös MobilePay lyhytnumeromme 74792 kautta. Toteutamme avullasi konkreettisia Itämeren suojelutoimia sekä varmistamme, että meren tarinat välittyvät eteenpäin jälkipolville.

Lahjoita

Tiimi

Perusta oma Itämeri-tiimi ja haasta muut mukaan kerryttämään tiimisi lahjoituspottia. Tiimin voi luoda vaikkapa merkkipäiväkeräystä tai yrityslahjoitusta varten.

Lue lisää