Edelläkävijät

Edelläkävijät

Edelläkävijät® on maksuton ja avoin yhteisö kaikille tulevaisuuden kestävästä muotoilusta ja liiketoiminnan kehittämisestä kiinnostuneille. Edelläkävijät tarjoaa jäsenilleen laajan valikoiman tulevaisuuden ilmiöitä, asiantuntijoiden kirjoittamia blogitekstejä sekä inspiroivia medioita meiltä ja maailmalta. Jäsenet pääsevät osallistumaan myös erilaisiin tapahtumiin ja koulutuksiin sekä saavat käyttöönsä konkreettisia työkaluja ja menetelmiä työnsä tueksi. Yhteisön kantavia arvoja ovat vastuullisuus ja inhimillisyys. Haluammekin kannustaa erityisesti jäseniämme liittymään Edelläkävijöiden tiimiin ja tekemään lahjoituksen Itämeren pelastamiseksi! Tiimiin liittyessäsi saat itse valita, minkä palan Itämerta pelastat, ja kuinka paljon lahjoitat. Lahjoituksilla John Nurmisen Säätiö toteuttaa konkreettisia Itämeren pelastustoimia meren rehevöitymisen ja luontokadon pysäyttämiseksi. Pelastetaan yhdessä Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville! Kiitos vastuullisuudestasi!

Lahjoituksen voi tehdä myös Edelläkävijöiden-tiimin MobilePay numeroon 78091.

Jaa tämä sivu

Lahjoita

Valitse kartalta haluamasi sijainti tai tee pikalahjoitus. Halutessasi saat lahjoituksestasi tulostettavan diplomin. Palan pelastaminen onkin mainio aineeton lahja! Voit tehdä lahjoituksen myös MobilePay lyhytnumeromme 74792 kautta. Toteutamme avullasi konkreettisia Itämeren suojelutoimia sekä varmistamme, että meren tarinat välittyvät eteenpäin jälkipolville.

Lahjoita

Tiimi

Perusta oma Itämeri-tiimi ja haasta muut mukaan kerryttämään tiimisi lahjoituspottia. Tiimin voi luoda vaikkapa merkkipäiväkeräystä tai yrityslahjoitusta varten.

Lue lisää