180km Swim – Two Way Gulf of Finland Crossing

180km Swim – Two Way Gulf of Finland Crossing

 

180 kilometriä uiden Helsingistä Tallinnaan ja takaisin. Tätä viestiuintia on lähdössä toteuttamaan ryhmä kokeneita maraton- ja jääuimareita heinä-elokuussa 2022. Viestiuinti suoritetaan kansainvälisillä maratonuintisäännöillä, ilman apuvälineitä ja tavallisessa uima-asussa, uimari kerrallaan uiden.

 

Suoritus on ensimmäinen maailmassa ja vastaa haastavuudeltaan viittä perättäistä Englannin kanaalin yliuintia. Suomenlahden yli yhdensuuntaisesti on aiemmin uinut vain yksi ihminen, viestijoukkueen jäsen Tuomas Kaario. Suoritukseen haastetta tuo Itämeren 17-asteinen veden lämpötila, pituus 180 kilometriä ja kesto noin 60 tuntia, jotka vaativat pitkäjänteistä valmistautumista ja suorituskykyä. Merenkäynti ja mahdollinen sinilevä tuovat myös omat haasteensa.

 

Uimalla yli ry:n viestijoukkueen tavoitteena on edistää avovesiuintia ja Itämeren suojelua. Viestijoukkue haluaa tuoda näkyvyyttä John Nurmisen säätiön työlle Itämeren ja sen perinnön pelastamiseksi. Hyppää mukaan tiimiin lahjoittamalla valitsemasi summa Itämeren hyväksi. Lue lisää 180km Swim – Two Way Gulf of Finland crossing -projektista: https://www.uimallayli.fi/180km/

Jaa tämä sivu

Lahjoita

Valitse kartalta haluamasi sijainti tai tee pikalahjoitus. Halutessasi saat lahjoituksestasi tulostettavan diplomin. Palan pelastaminen onkin mainio aineeton lahja! Voit tehdä lahjoituksen myös MobilePay lyhytnumeromme 74792 kautta. Toteutamme avullasi konkreettisia Itämeren suojelutoimia sekä varmistamme, että meren tarinat välittyvät eteenpäin jälkipolville.

Lahjoita

Tiimi

Perusta oma Itämeri-tiimi ja haasta muut mukaan kerryttämään tiimisi lahjoituspottia. Tiimin voi luoda vaikkapa merkkipäiväkeräystä tai yrityslahjoitusta varten.

Lue lisää