Poliisihallituksen myöntämä keräyslupa

Poliisihallituksen myöntämä keräyslupa

Luvan saaja: John Nurmisen Säätiö
Luvan numero ja myöntämisajankohta: RA/2016/682, 31.10.2016
Toimeenpanoaika ja -alue: 1.1.2017 – 31.12.2021, koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta

Kerättävien varojen käyttötarkoitus:
Kerätyt varat käytetään Puhdas Itämeri -hankkeisiin, joiden tarkoituksena on parantaa Itämeren tilaa ravinnekuormaa pienentämällä sekä puuttumalla muihin Itämeren ympäristöongelmiin. Lisäksi hankkeilla pyritään kasvattamaan suuren yleisön tietoisuutta Itämeren suojelutoimien tärkeydestä ja kiireellisyydestä.

Kerätyillä varoilla katetaan edellä mainittujen projektien palkka-, matka-, asiantuntijapalvelu- ja investointikustannuksia. Säätiön johtamissa projekteissa ei tehdä rahansiirtoja yhteistyökumppaneille vaan säätiö kilpailuttaa tavarantoimittajat ja konsultit itse ja maksaa toimitukset näille suoraan.

Varat käytetään vuosina 2017-2025.

Jaa tämä sivu

Lahjoita

Valitse kartalta haluamasi sijainti tai tee pikalahjoitus. Halutessasi saat lahjoituksestasi tulostettavan diplomin. Palan pelastaminen onkin mainio aineeton lahja! Voit tehdä lahjoituksen myös MobilePay lyhytnumeromme 74792 kautta. Toteutamme avullasi konkreettisia Itämeren suojelutoimia sekä varmistamme, että meren tarinat välittyvät eteenpäin jälkipolville.

Lahjoita

Tiimi

Perusta oma Itämeri-tiimi ja haasta muut mukaan kerryttämään tiimisi lahjoituspottia. Tiimin voi luoda vaikkapa merkkipäiväkeräystä tai yrityslahjoitusta varten.

Lue lisää