Reitti

Reitti

Mikä Reitti on?

Reitti on tarkoitettu ennalta määritellyn lahjoituspotin keräämiseen. Ideana on, että reitti etenee sitä mukaa kun sille kertyy lahjoituksia. Reitti alku- ja päätepisteineen luodaan aina räätälöidysti. Lisätietoja omasta reitistä antaa varainhankinnan koordinaattori Heidi Sairanen (heidi.sairanen@jnfoundation.fi, p. 050 471 1078). Reitin omistaja voi myös itse koota lahjoitukset ja ohjata ne Puhdas Itämeri -hankkeille.

Reitille lahjoittaminen

Valitse pelastettava pala mistä tahansa kohtaa kartalta ja siirry antamaan lahjoituksen tiedot. Kohdassa ”Lahjoituksen lisätiedot (tiimi&reitti)” valitse haluamasi reitti ”Reitti” –otsikon alta alasvetovalikosta. Maksa lahjoituksesi ja se kohdentuu valitsemallesi reitille.

Jaa tämä sivu

Lahjoita

Valitse kartalta haluamasi sijainti tai tee pikalahjoitus. Halutessasi saat lahjoituksestasi tulostettavan diplomin. Palan pelastaminen onkin mainio aineeton lahja! Voit tehdä lahjoituksen myös MobilePay lyhytnumeromme 74792 kautta. Toteutamme avullasi konkreettisia Itämeren suojelutoimia sekä varmistamme, että meren tarinat välittyvät eteenpäin jälkipolville.

Lahjoita

Tiimi

Perusta oma Itämeri-tiimi ja haasta muut mukaan kerryttämään tiimisi lahjoituspottia. Tiimin voi luoda vaikkapa merkkipäiväkeräystä tai yrityslahjoitusta varten.

Lue lisää